penktadienis, kovo 13, 2009

Giedrės varškės apkepas

500g varškės
2 stiklinės manų
1 stiklinė pieno
3 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai sviesto
2 šaukstai grietinės
vanilinio cukraus

Manus užpilti pienu ir palikti išbrinkti mažiausiai pusvalandį (aš iš ryto užpilu, jei žadu pietum kept). Tada sudėti visus produktus ir sumaišyti. Kepti 200 laipsnių orkaitėj, kol gražiai paruduoja.

Galima įdėti razinų arba obuolių.

2 komentarai:

laukinuke rašė...

xixixi
galima pavadinti ir Zanetos varskes apkepas, nes pagal sita recepta jau n metu kepu :P

super skanus varskes apkepas

laukinuke rašė...

tik dar eiga papildyciau, kad kiausiniu baltymus atskirai isplakt reikia, tada puresnis gaunasi ;)