
0,5 kg miltų,
2 kiaušinių,
300 g sviesto,
350 g grietinės,
0,5 kg kapotos kiaulienos sprandinės,
1 svogūno,
druskos,
pipirų.
Miltus su sviestu ištrinam rankomis, kad neliktų sviesto gabaliukų. Įberiam truputį druskos, įmušam kiaušinius, sudedam grietinę. išminkom tešlą ir pusei valandos įdedam į šaldytuvą. tuo metu pasiruošiam mėsą. ją sukapojam, įdedam kapoto svogūno, daug pipirų ir druskos pagal skonį. formuojam iš tešlos pyragėlius, aptepam kiaušinio plakiniu ir dedam į orkaitę. kepam 25 min 200 laipsnių karštyje.
Žanetos komentaras: miltų man buvo per mažai, tai minkydama dar dėjau ir nemažai. kepiau ilgiau, apie valandą. gavosi sultingi ir labai skanūs.
rekomenduoju :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą