penktadienis, lapkričio 28, 2008

Varškiniai rageliai


Sonatinos receptas, bet ne kartą išbandytas. Super!


VARŠKINIAI RAGELIAI
200 g varškės
100 g sviesto
1/4 a. š. druskos
150 g miltų
200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams)

Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels.Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.P. S. žinoma, tokio marmelado neturėjau, naudojau paprastą džemą, tai praktiškai visas išbėgo, na bet vistiek labai skanu

1 komentaras:

kietute rašė...

geras, kokie paprasti.. ir be kiausinio.. reiks pabandyt Vejukui